+31 (6) 482 03 676

© 2022 Rocks-veranda. All Rights Reserved.
Development by J.al attar

Diensten

Waarom Rocks veranda ?

omdat wij de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs bieden.

De werkwijze ?

Zo ontzorgen wij jou van A tot Z.
veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports kunnen wij jou voorzien van deskundig advies. Waarna we het product bij je komen inmeten, de technische berekeningen verzorgen en de montage op ons nemen.

01
Architecture

Zonweringen

Veranda’s zijn er in vele verschillende soorten en maten. Door de mogelijkheden van Rocks veranda kunt u bijna eindeloos kiezen. Uiteraard komen wij eerst bij u langs om alles in te meten en passend advies te geven. Dit is geheel vrijblevend en het advies kost niks! Met een veranda in de tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Dit geeft een fijne en luxieuze sfeer.

02
Architecture

Veranda's

Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar.

 

03
Architecture

Glazenschuifwanden

Screen wij zijn gemaakt met speciale stoffen zie zonwerend zijn. Hierdoor blijft het lekker koel in uw veranda. U kunt bij ons dit op maat laten snijden. Wij komen langs om het in te meten, wat trouwens gratis is. Na akkoord zullen wij een afspraak met u inplannen om de screen te installeren.

Een screenkan volledig automatisch of handmatig bediend worden.

04
Architecture

Screen

Onze mogelijkheden voor de realisatie van veranda’s zijn vrijwel eindeloos. Op basis van uw wensen en verwachtingen ontwerpen wij een veranda of oranjerie die naadloos aansluit bij uw woning en zich maximaal integreert als extra leefruimte voor elk seizoen. Alle stijlen zijn mogelijk

05
Dit is volgens de mening van klanten ..
3.7/5